Ολοκληρώθηκε η βραδινή προπόνηση της Εθνικής Κύπρου – Αύριο η τελική απόφαση του Μπεν Σιμόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε η βραδινή προπόνηση της Εθνικής Κύπρου – Αύριο η τελική απόφαση του Μπεν Σιμόν (ΒΙΝΤΕΟ)

Βραδινή προπόνηση στο ΓΣΠ περιλάμβανε το σημερινό (14/11) πρόγραμμα για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει στη διάθεση του 24 ποδοσφαιριστές και την Παρασκευή, μετά την τελευταία προπόνηση, θα αποφασίσει ποιος ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με την Σκωτία.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με προπόνηση στις 16:30 στο ΓΣΠ.

Η προπόνηση θα είναι ανοικτή στα αρχικά της στάδια για τα ΜΜΕ.

Θα προηγηθεί στις 15:45 η Συνέντευξη Τύπου του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, στην παρουσία ενός ποδοσφαιριστή.

Στις 14:15 θα γίνει η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Σκωτίας, ενώ στις 15:00 θα γίνει στο ΓΣΠ, η τελευταία προπόνηση της αντιπάλου μας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση, ανατροπές και αποφάσεις: Οι τρεις εξελίξεις που σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο

Ένταση, ανατροπές και αποφάσεις: Οι τρεις εξελίξεις που σημάδεψαν αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο

Μια εβδομάδα γεμάτη πολιτικές εξελίξεις, παρασκήνιο και θεσμικές διεργασίες ολοκληρώθηκε στην Κύπρο, αφήνοντας πίσω της ένα έντονο αποτύπωμα σε τρία διαφορετικά μέτωπα: τις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές, τις αγροτικές κινητοποιήσεις και την πολύκροτη υπόθεση του «Κράτους Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE