Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μιλά για τον Άρη και τις φιλοδοξίες του

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μιλά για τον Άρη και τις φιλοδοξίες του

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ εκμεταλλεύθηκε την διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος και βρέθηκε στο νησί μας.

Ο 19χρονος άσος του Άρη ξεχωρίζει με την παρουσία του και είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM και παρουσιάστηκε υπομονετικός για το μέλλον του.

Σχολιάζοντας την παρουσία του στον Άρη, τόνισε: «Πήγα από μικρός στις ακαδημίες του Άρη και την κατάλληλη στιγμή που δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ. Με σκληρή δουλειά κέρδισα την θέση του βασικού. Είμαστε στη 4η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον ΠΑΟΚ και ένα πάνω από την ΑΕΚ. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα».

Ο Βεζένκοφ τόνισε πως θέλει να τελειώσει την χρονιά με τον Άρη και να δουλέψει σκληρά το κορμί του για τη συνέχεια.

Σχολίασε την απάντηση που έδωσε στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι τον παρακολουθούν από το NBA:

«Είχα μια κρούση, ήταν πολύ τιμητικό για εμένα. Ο Παναθηναϊκός αν όχι το μεγαλύτερο, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ένιωσα όμως ότι δεν ήμουν έτοιμος. Αν ξαναέρθει πρόταση, θα τη συζητήσω. Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι στον Παναθηναϊκό».

«Το όνειρο κάθε αθλητή είναι να αγωνιστεί στο NBA. Είναι νωρίς ακόμη, είναι ένας μακροπρόθεσμος στόχος».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, τόνισε πως είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι, αφού τώρα αγωνίζεται με την Εθνική Βουλγαρίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE