ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κρύφτηκε ο Μπεργκ: Μίλησε για θετικά αλλά και για αρνητικά – Τι θέλει να βελτιώσει άμεσα στην Ομόνοια!

Δεν κρύφτηκε ο Μπεργκ: Μίλησε για θετικά αλλά και για αρνητικά – Τι θέλει να βελτιώσει άμεσα στην Ομόνοια!

Λίγες μέρες πριν το σημαντικό ματς με την ΕΝΠ ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ επισήμανε (ξανά) τα δυνατά και αδύνατα στοιχεία της ομάδας του.

Ο Νορβηγός κόουτς σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται να μιλήσει δεν κρύβεται και αναλύει την φιλοσοφία του αλλά και το πως βλέπει την ομάδα του. Μάλιστα στις δηλώσεις του είπε δύο φορές για την άμυνα αλλά και την επίθεση.

Επί της ουσίας αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και στην καλή επιθετική ανάπτυξη όμως δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γενικότερο πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού όπως είπε: «Επιθετικά κάποιες φορές δεν σκοράρουμε αρκετά, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούμε, όμως είμαι σίγουρος πως αυτά τα γκολ θα έρθουν και όταν γίνει αυτό, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

Ο κόουτς του τριφυλλιού δείχνει να αναγνωρίζει ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά της μέχρι τώρα πορείας της Ομόνοιας και εάν καταφέρει να βελτιώσει κι άλλο την εικόνα των πρασίνων τότε σίγουρα θα… ανεβάσει κι άλλο τις μετοχές του αλλά και την ομάδα του.

Αναλυτικά οι σημαντικές επισημάνσεις του:

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι καλύτεροι δυνατοί αμυντικά και φυσικά να σκοράρουμε γκολ και να δημιουργούμε ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιώσουμε και το επιθετικό μας παιχνίδι και πιστεύω πως αν κάνουμε αυτά τα 1-2 πράγματα τότε θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε καλή θέση.

Η ανασταλτική μας λειτουργία ως ομάδα είναι καλή και θέλουμε αυτό να συνεχιστεί. Και φυσικά κάποιοι επιθετικοί τρόποι ανάπτυξης παρουσιάζουν βελτίωση και πιστεύω πως σε κάποια διαστήματα των αγώνων παίζουμε πάρα πολύ καλά. Επιθετικά κάποιες φορές δεν σκοράρουμε αρκετά, παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούμε, όμως είμαι σίγουρος πως αυτά τα γκολ θα έρθουν και όταν γίνει αυτό, τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα».

Δείτε: 

Μπεργκ: «Όλοι όταν παίζουν εναντίον της Ομόνοιας…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top