ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν μας ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Χαμπουλλάς για τους διαιτητές

Δεν μας ΞΑΦΝΙΑΣΕ ο Χαμπουλλάς για τους διαιτητές

Από την πρώτη μέρα που η διοίκηση του Απόλλωνα, έβγαλε προς τα έξω ότι θέση της, ότι… ψάχνει συμμάχους, για να πεισθεί η Ομοσπονδία να φέρει ξένους διαιτητές (για σημαντικούς αγώνες), γράφαμε εδώ στη στήλη, ότι δύσκολα θα «περάσει» μια τέτοια απόφαση. 

Ακόμα και για ομάδες που βγήκαν οι παράγοντες τους και δήλωναν σε ραδιοφωνικές εκπομπές, ότι δεν λένε «όχι» για ξένους, σημειώναμε, ότι πιθανότατα να κάνουν στροφή, όταν θα καταγραφούν οι θέσεις τους ενώπιον γενικής συνέλευσης.

Γι’ αυτό και δεν μας ξάφνιασε καθόλου, η χθεσινή τοποθέτηση Ευγένιου Χαμπουλλά, ότι δεν προσυπογράφει το αίτημα του φίλου του Νίκου Κίρζη.

Μερικοί ποδοσφαιρόφιλοι, σχολιάζοντας στα Social Media τη δήλωση του προέδρου της Κυρίας, εκτιμούν πως αν προκύψει καμιά «σφαγιαστική» διαιτησία εναντίον της Ανόρθωσης, ενδεχομένως να κάμει στροφή ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Θα φανεί στην πορεία, αν θα δικαιωθούν, όσοι κινούνται σε αυτή τη γραμμή σκέψης (εννοούμε όσους εκτιμούν ότι ίσως κάμει «κωλοτούμπα» στην πορεία ο πρόεδρος της Βαρωσιώτικης ομάδας).

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top