ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Το πιο σημαντικό βήμα…

Ομόνοια: Το πιο σημαντικό βήμα…

Με επιτυχία στέφθηκε η προσπάθεια της Ομόνοιας για να τακτοποιήσει τον φάκελο με τα κριτήρια Μαρτίου.

Έπειτα από μια μεγάλη εκστρατεία και με τον κόσμο της να συνεισφέρει για άλλη μια φορά, οι «πράσινοι» πέρασαν άλλο ένα εμπόδιο. Η αλήθεια πως κάθε φορά που η Ομόνοια περνά τα κριτήρια, κάνει άλλο ένα βήμα προς την οικονομική εξυγίανση. Αυτό τόνισε και με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αν και υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι η ομάδα να ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο, υπάρχει η πιθανότητα  την περίοδο 2016-17 να μην πληρώνει διακανονισμούς η ομάδα, ή να μείνουν ελάχιστες εκκρεμότητες. Το πιο σημαντικό βήμα… μέχρι το επόμενο για το «τριφύλλι».

Σε μια άλλη εξέλιξη, η ομάδα πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο ματς με τον Ερμή, αφού η διοίκηση κατέβαλε χθες μέρος των οφειλομένων στους ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Καϊάφας καταστρώνει τα πλάνα του και ετοιμάζει και πάλι αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Οικονομίδης και Μαργκάσα δεν υπολογίζονται αφού συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών ενώ εκτός είναι και ο Ρούμπιο. Επανέρχεται ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Στο «Ηλίας Πούλλος» επέστρεψε χθες ο Λεάντρο που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ουγγαρίας ενώ το απόγευμα επιστρέφουν στην Κύπρο οι διεθνείς με την Ελπίδων, Παναγή, Κονομής και Φιλιώτης.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top