Ανόρθωση: Σε φουλ ρυθμούς οι τρεις διεθνείς

Ανόρθωση: Σε φουλ ρυθμούς οι τρεις διεθνείς

Ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα η σημερινή προπόνηση της Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση σε σχέση με την χθεσινή προπόνηση. Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Λαϊφης και Ισμαέλ Ιακοβένκο προπονήθηκαν κανονικά.

Τα ευχάριστα έρχονται από τους Κάλβο και Νούχου που μπήκαν από χθες στο κανονικό πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του Αντρέ Πάους για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Από εκεί και πέρα, αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του Ίσμα Γκονσάλβες.

Ο επιθετικός της «Κυρίας» ένιωσε ενοχλήσεις χθες και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με την συμμετοχή του να παραμένει αμφίβολη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE