ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τάμαρι «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» νωρίς και πάει… ήσυχος στο Λουξεμβούργο!

Ο Τάμαρι «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» νωρίς και πάει… ήσυχος στο Λουξεμβούργο!

Με 3-0 επικράτησε ο ΑΠΟΕΛ της Πάφου στο ΓΣΠ για την 10 αγωνιστική του πρωταθλήματος φτάνοντας έτσι στους 17 βαθμούς, ενώ έχει και τρεις αγώνες λιγότερους. Η Παφιακή ομάδα έμεινε στους 9. Χαλένιους (8′), Τάμαρι (38′) και Σάβιτς (58′) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ιορδανό να είναι… ορεξάτος έχοντας και μια ασίστ. Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η ομάδα του Τόμας Ντολ πήρε μια σημαντική νίκη και πλέον πάει στο Λουξεμβούργο για να αντιμετωπίσει την Ντουντελάνζ, για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με ανεβασμένη ψυχολογία για να πάρει ντην πρόκριση (θέλει και νίκη της Σεβίλλης επί της Καραμπάχ). Δοκάρι για την Παφιακή ομάδα με τον Νέμετς στο 26′.

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Οι γαλαζοκίτρινοι, βρήκαν στόχο από την πρώτη τους φάση! Στο 8′ ο Τάμαρι έδωσε στον Χαλένιους, που μπήκε στην περιοχή και με πλασαριστό σουτ άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Στο 12΄ο Σουηδός απείλησε ξανά, αλλά το σουτ του πέρασε έξω.

Στο 26′ οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να απαντήσουν, αλλά η κεφαλιά του Νέμετες κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπέλετς.

Εφτά λεπτά αργότερα, στο 33′ η ομάδα του Τζέρεμι Στιλ έχασε διπλή ευκαιρία με τον Μπέλετς να κάνει ισάριθμες απεκρούσεις. Σε πρώτο χρόνο έδιωξε ασταθώς στο σουτ του Μπεσάρα και στη συνέχεια μάζεψε από κοντά το πλασέ του Νέμετς.

Οι γηπεδούχοι, ήταν πολύ αποτελεσματικοί και στο 38′ ο… κεφάτος Τάμαρι πέτυχε το 2-0 με δυνατό σουτ από κοντινή απόσταση έπειτα από ντρίπλα, βρίσκοντας το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα του με τον Νικόλα Ιωάννου, από κοντά να στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ρούντκο με τον τερματοφύλακας της Πάφου να είναι εξουδετερωμένος.

Έτσι το 2-0 «έκλεισε» το ημίχρονο.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά… φορτσάτοι και έκαναν κάποια σουτ με Ιωάννου στο 53′ και Βιντιγκάλ στο 55′, που όμως, δεν ανησύχησαν τον Ρούντκο.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, στο 58′, ο Μάτιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Σάβιτς με κοντινή κεφαλιά, πέτυχε το 3-0 και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Kάπου εκεί ο ρυθμός έπεσε και η επόμενη ευκαιρία καταγράφηκε στο 79′ για την ομάδα του Τόμας Ντολ. Ο Άλεφ μπήκε στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα, ο Χαλένιους έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω.

Το 3-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στους 17 βαθμούς, ενώ πάει στο Λουξεμβούργο… ήρεμος για να πάρει και εκεί τη νίκη που σε συνδυασμό με ήττα της Καραμπάχ από τη Σεβίλλη, θα του δώσει το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

ΑΠΟΕΛ (Ντολ): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Σόουζα (65′ Άλεφ), Μάτιτς, Ντε Βινσέντι (65′ Εφραίμ), Βιντιγκάλ, Τάμαρι, Χαλένιους (79′ Μπέζιακ) 

Στον πάγκο: Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Μερκής, Αλωνεύτης

Πάφος (Στιλ): Ρούντκο, Σιρόκ, Αραγιούρι, Λαφράνς, Βαλεριάνος, Πανός, Γουίλιαμς (88′ Λελιούκιν), Φιλιώτης, Βα (72′ Καμπράλ), Νέμετς (79′ Κωνσταντίνου), Μπεσάρα

Στον πάγκο: Πέτρου, Γκοντάρντ, Αντωνίου, Σάνι, Ντούποφ

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
4ος Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσαγγάρης Μάριος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top