ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε εργάτες του Δήμου στο σπίτι του για να κάνουν εργασίες Δημοτικός Γραμματέας -Ερευνά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πήρε εργάτες του Δήμου στο σπίτι του για να κάνουν εργασίες Δημοτικός Γραμματέας -Ερευνά η Αστυνομία

Καταγγελία εναντίον Δημοτικού Γραμματέα στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού για υπόθεση κατάχρησης εξουσίας και κατακράτηση εμπιστευτικού εγγράφου.

Ο εν λόγω Δημοτικός Γραμματέας επί 23 χρόνια “πιάστηκε” για κατάχρηση εξουσίας από την Ελεγκτή Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, εν ώρα εργασίας πήρε δυο εργάτες του Δήμου στο διαμέρισμα του για να ασχοληθούν με εργασίες για δικό του όφελος, ενώ σύμφωνα με νέα πληροφορία φαίνεται να άνοιξε προσωπική επιστολή που απέστειλε ο Γενικός Ελεγκτής στο Δήμαρχο και δεν του την έδειξε πότε. Η επιστολή αφορούσε τις ατασθαλίες που διέπραττε.

Από την 26η Νοεμβρίου ο εν λόγω δημοτικός γραμματέας τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Μιλώντας στο ThemaOnline o Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε ότι η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση και σε αρχικό στάδιο”.

Ο Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών, Νίκος Αναστασίου, μιλώντας επίσης στο ThemaOnline ανέφερε πως πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό και πως ο Γενικός Ελεγκτής, αναφέρεται στην επιστολή του μόνο για μία φορά, συγκεκριμένη μέρα και συγκεκριμένες ώρες.

Η υπόθεση, πρόσθεσε, αφορά ποινικά αδικήματα κατάχρησης εξουσίας και κατακράτησης εμπιστευτικού εγγράφου, που διερευνώνται από την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top