ΔΙΕΘΝΗ

Δηλώσεις Στέρλιγκ για το μέλλον του

Δηλώσεις Στέρλιγκ για το μέλλον του

Σε δηλώσεις που δεν είμαστε συνηθισμένοι να ακούμε προέβη ο 20χρονος Ραχίμ Στέρλινγκ, αναφορικά με το θέμα της ανανέωσής του στη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως ενδιαφέρεται μόνο για να βελτιωθεί κι όχι για τα λεφτά που θα μπουν στην τσέπη του.

 «Δεν έχουν να κάνουν όλα με τα λεφτά. Ποτέ δεν ήταν τα λεφτά η πρώτη μου σκέψη. Πάντα σκεφτόμουν και μιλούσα για τίτλους κι επιτυχίες. Δεν μιλάω για το πόσα αυτοκίνητα θα πάρω στη ζωή μου, πόσα σπίτια θα έχω για να ζήσω κι όλα τα υπόλοιπα... Μιλάω μόνο για το πόσο καλός θέλω να γίνω και πόσο θα προσπαθώ για να πετύχω αυτό που θέλω. Δεν θέλω να με βλέπει ο κόσμος σαν ένα 20χρονο παιδί που θέλει μόνο τα λεφτά και προσπαθεί να πάρει ακόμα περισσότερα απ' αυτά που έχει. Θέλω να με βλέπει ο κόσμος σαν έναν νεαρό που τον ενδιαφέρει μόνο το ποδόσφαιρο, η εξέλιξή του και το καλό της ομάδας για την οποία αγωνίζεται», ανέφερε αρχικά ο Στέρλινγκ.

«Αν η πρόταση ερχόταν τέτοιες μέρες την περσινή σεζόν, όταν διεκδικούσαμε τον τίτλο, θα είχα υπογράψει κατευθείαν και με ποσό πολύ λιγότερο από αυτό που γράφεται και φημολογείται ότι θέλω ή ότι μου έχει προσφέρει ο σύλλογος. Απλά θεωρώ ότι τώρα που ήρθε η πρόταση, ήταν κάπως ακατάλληλο το timing. Προσπαθώ να δείχνω ότι δεν το σκέφτομαι και ότι δεν πρέπει να επικεντρώνεται εκεί ο κόσμος, όμως δεν με βοηθάει ο Τύπος και το μυαλό των οπαδών που το σκέφτεται συνέχεια», συμπλήρωσε.

Ίσως λοιπόν με την παραπάνω δήλωση, ο Στέρλινγκ θέλει να τονίσει το γεγονός πως η Λίβερπουλ δεν κυνηγάει τον τίτλο του πρωταθλητή και κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με το μέλλον του στο «Άνφιλντ».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top