Δεν θα βιαστεί για απόφαση ο πρόεδρος

Δεν θα βιαστεί για απόφαση ο πρόεδρος

Δεν θα βιαστεί για να πάρει αποφάσεις ο κ Πουλλαιδης για το μέλλον της Ανόρθωσης αλλα και κυρίως για το μέλλον των Φαν Λέουβεν και Πάους.

Οι σημερινές συναντήσεις ήταν απόλυτα εποικοδομητικές και για τον πρόεδρο της Ανόρθωσης αλλα και για τους δυο Ολλανδούς καθώς μίλησαν για ώρα με την διοίκηση του σωματείου. Αν έπρεπε κάποιος να πει τώρα το θα γίνει με τους δύο Ολλανδούς θα έλεγε πως μάλλον μένουν και οι δυο αφού ουσιαστικά είναι ικανοποιημένοι όλοι στην Ανόρθωση με το έργο τους.

Αυτό που θα γίνει είναι λίγο μετα τα μέσα του μηνά στους δυο Ολλανδούς να τους ανακοινωθεί πως παραμένουν αλλα θα πρεεπι να γίνουν κάποια διαφορετικά πράγματα που θα αφορούν κυρίως τον μεταγραφικό σχεδιασμό , γιατί είναι γεγονός πως φέτος το ροστερ φάνηκε μικρό για το πρωτάθλημα.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE