ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νικηφόρου: Οι μαθητές να κάνουν υπομονή για τις εξετάσεις τετραμήνων

Νικηφόρου: Οι μαθητές να κάνουν υπομονή για τις εξετάσεις τετραμήνων

Υπομονή για τις εξετάσεις τετραμήνων συστήνουν οι οργανωμένοι γονείς προς τους μαθητές, αφού όπως αναφέρουν θα υπάρξει σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας για το θέμα τις προσεχείς ημέρες με στόχο την επίλυση του.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Ειδήσεων Ειδήσεων, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κυριάκος Νικηφόρου είπε ότι «εμείς θέλουμε κατ΄ αρχήν να κάνουμε μια παράκληση προς όλους να αποφύγουμε κινήσεις, οι οποίες θα δυναμιτίσουν το κλίμα, να πάμε όλοι σε αυτή την σύσκεψη που θα συγκληθεί τις επόμενες ημέρες για να μπορέσουμε να συζητήσουμε και να δούμε πώς διορθώνουμε αυτό τον θεσμό για να δουλέψει προς όφελος των παιδιών, που είναι και το βασικό ζήτημα».

Τα παιδιά, ανέφερε, θα ήταν καλό να κάνουν λίγη υπομονή να δούμε πώς καταλήγουμε με το θέμα της αξιολόγησης και μετά. «Θέλω να παρακαλέσω όλους να αποφύγουν κινήσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα αυτή την στιγμή που είναι το τελευταίο πράγμα που επιθυμούμε», σημείωσε.

«Χθες είχαμε μια συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας. Πήραμε τις δικές μας εισηγήσεις, όπως τις καταγράψαμε. Ο Υπουργός είπε ότι εντός των ημερών θα καλέσει σύσκεψη. Αναμένω αν δεν είναι την Παρασκευή τουλάχιστον το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί. Αυτό που μας ενημέρωσε χθες ο Υπουργός είναι ότι σε αυτή την σύσκεψη θα κληθούν όλοι οι φορείς οπότε θα είναι και οι μαθητές και οι εκπαιδευτικές οργανώσεις», πρόσθεσε.

Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, συνέχισε ο κ. Νικηφόρου, ότι ζητούμε κάποιες αλλαγές στην αξιολόγηση για να βοηθήσουμε τα παιδιά με τα διαγωνίσματα και τις 20λεπτες ασκήσεις που όλα πραγματοποιήθηκαν μέσα στην περίοδο του Νοεμβρίου. «Από εκεί και πέρα η θέση μας είναι για μεταφορά αυτών των διαγωνισμάτων μετά το τέλος του τετραμήνου τον Ιανουάριο», συμπλήρωσε.

Από KYΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top