Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μακρόν για προσφυγικό και ενέργειες της Τουρκίας

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μακρόν για προσφυγικό και ενέργειες της Τουρκίας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν είχε την Παρασκευή (28/11), ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξέθεσε στον κ. Μακρόν την κατάσταση στο προσφυγικό και τον ενημέρωσε για το σχέδιο δράσης που αποφάσισε να υλοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Αναφέρθηκε επίσης, ειδικά στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου μετά και την πρόσφατη υπογραφή Μνημονίου με τη Λιβύη. Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε τη στήριξη της Γαλλίας και της Ευρώπης ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

ΠτΔ: Το πασχαλινό μήνυμα με ξεκάθαρο πολιτικό νόημα - «Μαζί και ενωμένοι» - Βίντεο

Λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε το καθιερωμένο πασχαλινό του μήνυμα προς τον κυπριακό λαό, στέλνοντας ευχές, αλλά και μηνύματα ενότητας, ελπίδας και συνέχισης του αγώνα για μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE