Αξέχαστες εμπειρίες για τους 6 τυχερούς που ταξίδεψαν με την Heineken στην ολλανδική πρωτεύουσα

Αξέχαστες εμπειρίες για τους 6 τυχερούς που ταξίδεψαν με την Heineken στην ολλανδική πρωτεύουσα

Η Heineken, μέσω του διαγωνισμού «η Heineken σε ταξιδεύει στο Άμστερνταμ», ταξίδεψε έξι τυχερούς στο Άμστερνταμ, την πόλη της αγαπημένης premium lager της Ολλανδίας.

Εκεί, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το μουσείο Heineken Experience, τον μικρό παράδεισο για όλους τους λάτρεις της μπύρας, ανακαλύπτοντας πώς μια μικρή ζυθοποιεία κατάφερε να γίνει μια από τις αγαπημένες μπύρες σε ολόκληρο το κόσμο.

Αποκομίζοντας αξέχαστες εμπειρίες, οι Σταύρος Θεοδώρου, Νικολέττα Νικολάου, Μαρίνος Βασιλείου, Μαρία Χατζηδαυίδ, Κυριάκος Κυριάκου και Άννα Οικονομίδου, ενθουσιάστηκαν με το VIP Tour στο Heineken Museum, ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης με τεράστιο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Το μουσείο στεγάζεται σε ένα ιστορικό ζυθοποιείο, το οποίο αποτελούσε το βασικό χώρο παραγωγής της Heineken μέχρι και το 1988, όταν μεταφέρθηκε σε ένα νεότερο μοντέρνο χώρο στα προάστια της πόλης. Κατά τη ξενάγηση, οι νικητές του διαγωνισμού γνώρισαν την ιστορία της αγαπημένης τους μπύρας, τέσταραν τις γνώσεις τους και είχαν αποκλειστική πρόσβαση στο κρυφό μπαρ του μουσείου απολαμβάνοντας παγωμένες μπύρες Heineken και εκλεκτά ολλανδικά τυριά. Οι εκπλήξεις της Heineken δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού ο κάθε νικητής έλαβε ένα personalised μπουκάλι σαν αναμνηστικό δώρο.

Οι νικητές, κατά το τριήμερο ταξίδι τους, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ομορφιές της πολυπολιτισμικής Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας με τα κανάλια, να επισκεφθούν πάρκα, μεγαλοπρεπή μουσεία, πολύχρωμες αγορές και άλλα hot-spots.

Ο διαγωνισμός της Heineken πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο και Αύγουστο αποκλειστικά στις υπεραγορές Σκλαβενίτη, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους αγόρασαν πολυσυσκευασίες Heineken να λάβουν μέρος.

Η διεθνούς φήμης μπύρα Heineken βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Tempo Beverages Cyprus Ltd.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE