ΕΛΛΑΔΑ

Σκεφτείτε να γινόταν στην Κύπρο! Μετά το σεξ έγινε ο απόλυτος χαμός - Η γυναίκα του τίναξε στον αέρα το πάρτι οργίων

Σκεφτείτε να γινόταν στην Κύπρο!  Μετά το σεξ έγινε ο απόλυτος χαμός - Η γυναίκα του τίναξε στον αέρα το πάρτι οργίων

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές, για τα δεδομένα της Ελλάδας, περιστατικό και θέαμα ήρθαν πριν από λίγες μέρες αστυνομικοί σε περιοχή λίγο έξω από την Καλαμάτα, όπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα "Θάρρος"

 Οι αστυνομικοί έσπευσαν να επιληφθούν περιστατικού, έπειτα από κλήση που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου για ηχορύπανση σε εξοχική κατοικία, η οποία - σύμφωνα με την καταγγελία - είχε ξεσηκώσει ολόκληρη τη γειτονιά και τη γύρω περιοχή.

Ωστόσο, έμειναν άφωνοι καθώς στον επιτόπιο έλεγχο που διενήργησαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα ξέφρενο πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων. Πάρτυ το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, επαναλαμβανόταν ανά Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο και στο οποίο έπαιρναν μέρος ζευγάρια από ολόκληρη τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο!

Ζευγάρια που ήθελαν να δοκιμάσουν τη «μαγεία» του... swinging και να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις με άλλους τρόπους και διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους, πέραν των «παραδοσιακών» και «ορθόδοξων», στον ίδιο χώρο και μαζί!
 

Γιατί, όμως, κλήθηκε η Αστυνομία στο πάρτυ και το «χάλασε»; Γυναίκα που συμμετείχε κάλεσε την Αστυνομία ακριβώς για να χαλάσει το πάρτυ, επειδή… ζήλεψε που ο άντρας της ερωτοτροπούσε και επιδιδόταν σε αχαλίνωτο σεξ με άλλες γυναίκες και εκείνη, όλη τη νύχτα, ούτε που την κοίταξε!

Σύμφωνα με το espressonews.gr: «Η ρουτίνα, η περιέργεια για να ανακαλύψουν το καινούργιο και η “πιπεράτη” ικανοποίηση της κατάκτησης οδηγούν καθημερινά ολοένα και περισσότερους Ελληνες στην τονωτική... συνταγή του swinging ή “ανταλλαγή συντρόφων”, όπως είναι ευρύτερα γνωστό, το οποίο αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδού.

Ωστόσο, εκτός από τη ζήλια, τα ζευγάρια αντιμετωπίζουν ένα μεγαλύτερο κίνδυνο. Ολλανδοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ ανέλυσαν τον αριθμό των ασθενών που αναζήτησαν θεραπεία σε τρεις κλινικές σεξουαλικής υγείας στο νότιο Λίμπουργκ της Ολλανδίας. Σύμφωνα με την έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο “British Medical Journal”, τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που αλλάζουν τακτικά ερωτικούς συντρόφους έχουν υψηλότερα ποσοστά εκδήλωσης σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων σε σύγκριση με άντρες και γυναίκες που εκδίδονται!». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top