Change and Disruption in the Real Estate Industry

Change and Disruption in the Real Estate Industry

Το RICS Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Εκτίμησης και Ανάπτυξης Ακινήτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου οργανώνει διάλεξη με θέμα: Change and Disruption in the Real Estate Industry

 

Ομιλητής:
Nick Nunnington,
Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Εκτίμησης και Ανάπτυξης Ακινήτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου
Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου
Synergy Conference Center, Λυκάβου 7 Λεμεσός 3086
Είσοδος: €25 μέλη RICS / €30 μη μέλη
Εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας του RICS https://en.xing-events.com/NTHLQEF.html?page=1875910

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE