ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Στο The Mall of Engomi τα πιο μαγικά Χριστούγεννα

Στο The Mall of Engomi τα πιο μαγικά Χριστούγεννα

Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Έγκωμης με το The Mall of Engomi για όλους τους δημότες Έγκωμης και όχι μόνο!

Το αγοραστικό κοινό είναι έτοιμο να ανακαλύψει δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η ετήσια γιορτινή εκδήλωση «Χριστούγεννα στην Έγκωμη» το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στην λεωφ. 28ης Οκτωβρίου, στην Έγκωμη.


Η εκδήλωση ξεκινά από τις 11 το πρωί και ολοκληρώνεται μέχρι τις 7 το απόγευμα. Ο δήμαρχος της Έγκωμης κος Ζαχαρίας Κυριάκου πρόκειται να κορυφώσει το εορταστικό κλίμα με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 6 το απόγευμα, το οποίο θα σηματοδοτήσει την έναρξη των πιο μαγικών Χριστουγέννων.
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτές που όλοι εκφράζουμε την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο μας. Έτσι, στην εκδήλωση θα στηθούν φιλανθρωπικές αγορές για να υποστηριχθούν οργανισμοί που έχουν ως κύριο μέλημα τους την βοήθεια απέναντι σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Μερικοί από τους οργανισμούς που θα βρίσκονται εκεί είναι το Καραισκάκειο Ίδρυμα, ο Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος Ζωή, η Europa Donna, η Grant Thornton Foundation, κ.α.


Μια σειρά από δραστηριότητες, περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για να τους ταξιδεύσουν στα πιο μαγικά Χριστούγεννα. Χειροτεχνίες, αφήγηση από τους ήρωες των εκδόσεων Γνωσιτεχνία, Βατραχογιάννης και Κουκουαθηνά, φουσκωτό, παιχνίδι στόχου, ζωγραφική προσώπου και εργαστήρι ρομποτικής δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Παράλληλα, στον χώρο τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν δωρεάν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη σε Photobooth καθώς και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με το τρενάκι στο γειτονικό παιχνιδότοπο Παπαφιλίππου και ταχυδακτυλουργικά κόλπα από την μεγάλη ομάδα μάγων Λιοτάτη.
Χορωδίες από το Μουσικό Εργαστήρι Γιώργου Θεοφάνους, το Νηπιαγωγείο Happy Feet, το Εργαστήρι Μουσικής και Θεάτρου Μαρίας Χρυσοστόμου, κ.α, ενισχύουν με μουσικό χρώμα την εκδήλωση.


Η εκδήλωση θα κλείσει με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ευχές και παινέματα από την Παιδική Χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες»/Ανθή Παπαφιλίππου και τη Νεανική Χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες» και ακολούθως από συναυλία από τους εκπληκτικούς Παπιγιόν band.


Υποστηρικτές: Center for Social Innovation, Papafilippou, KFC, Κοινοτική Αστυνόμευση, Ταξίδι στην Εκπαίδευση, 48 Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης, Γνωσιτεχνία, Σύνδεσμος & Τάγμα Άγιου Ιωάννη.

Πολλές εκπλήξεις ακόμα σας περιμένουν στην ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Έγκωμης και του The Mall of Engomi, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top