ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πληρώνουν ΚΑΛΑ για το ΕΝΝΙΑΡΙ…

Πληρώνουν ΚΑΛΑ για το ΕΝΝΙΑΡΙ…

Πέρασαν 10 μήνες από τότε που… ψήφισε το ελκυστικό συμβόλαιο για την Κίνα ο Άντον Μάγκλιτσα.

Η διοίκηση δεν είχε το δικαίωμα να τον αντικαταστήσει άμεσα, αφού ήταν Φεβρουάριος και είχε κλείσει το παράθυρο της εμβόλιμης μετεγγραφικής περιόδου στα δικά μας τα μέρη.

Το καλοκαίρι περίμεναν οι φίλοι της ομάδας, ότι θα ερχόταν ένας παίχτης, του οποίου τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά θα προσομοίαζαν μ’ αυτά του Κροάτη επιθετικού.

Ήρθε η κίνηση – έκπληξη με τον Ντανιέλ Καρρ, τον οποίο είδαν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Απόλλωνα με την πρώην ομάδα του την Σάμροκ Ρόβερς. Ο Άγγλος (με καταγωγή από το Τρίνιντατ και Τομπάγκο) αποδείχθηκε λύση μέτριων δυνατοτήτων.

Δεν έφτανε αυτό, πριν μια εβδομάδα, αποφάσισαν μαζί με τον Μ’ Μπιντά να το ρίξουν λίγο έξω, δίδοντας «πάτημα» στη διοίκηση να μπει στη διαδικασία… ετοιμασίας των «χαρτιών» αποδέσμευσης τους.

Ήδη ο προπονητής Σωφρόνης Αυγουστή, απευθύνθηκε σε ατζέντηδες, από τους οποίους ζήτησε να του προτείνουν κεντρικούς επιθετικούς.

Το τονίζει κάθε εβδομάδα, στις συνεντεύξεις τύπου στο Κολόσσι, ότι τον Γενάρη θα προσπαθήσουν να πάρουν ποιοτικούς παίχτες, που θα μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ομάδας.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης είναι έτοιμος να «πληρώσει» καλά, για να έλθει παίχτης-εννιάρι που θα έχει τα προσόντα και τις ικανότητες να τον νιώθουν οι αντίπαλες άμυνες, αλλά και να πυροβολεί ικανοποιητικά τις αντίπαλες εστίες.

Λένε ότι είναι πιο δύσκολο τον Ιανουάριο, να βρεθούν παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά. Απλώς θυμίζουμε ότι ο Μάγκλιτσα στα μέσα της σεζόν είχε έλθει στη Λεμεσό, πριν από 4 χρόνια.

Τους τελευταίους δέκα μήνες που… παίζει μπάλα στην μακρινή Κίνα, βγάζει φωτιές ο γεννημένος στη Βοσνία επιθετικός.

Σε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει 16 φορές! Έχει βάλει κι ένα γκολ, στη μοναδική του συμμετοχή στη διοργάνωση του κυπέλλου της αχανούς χώρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top