ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκστρατεία για αλκοόλ από τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας και προβολή του 'Έμπουσα'

Εκστρατεία για αλκοόλ από τον Κυπριακό Οργανισμό Κέντρων Νεότητας και προβολή του 'Έμπουσα'

O Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας με την υποστήριξη της Pterodocs Productions οργανώνει και υλοποιεί εκστρατεία ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τις επιπτώσεις κατάχρησης του αλκοόλ.

Σε δελτίο Τύπου του Οργανισμού αναφέρεται ότι η εκστρατεία θα επικεντρωθεί κυρίως στην προβολή του ντοκιμαντέρ «ΕΜΠΟΥΣΑ, Νέοι και Αλκοόλ», της σκηνοθέτιδας Έλενας Αλωνεύτη. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σε Κέντρα Νεότητας μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας τα οποία βρίσκονται και δραστηριοποιούνται Παγκύπρια. Στόχος είναι να αφυπνιστούν οι έφηβοι και οι γονείς για τις επιπτώσεις κατάχρησης του αλκοόλ.
 

Η σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Έλενα Αλωνεύτη για τρία χρόνια διείσδυσε στον κόσμο τεσσάρων εφήβων παρουσιάζοντας το πολύ σοβαρό πρόβλημα της πρόσβασης και χρήσης του αλκοόλ από έφηβους. Το ντοκιμαντέρ εντοπίζει και εξετάζει τη σχέση των νέων με το αλκοόλ στη Κύπρο, συμπεριλαμβάνοντας συνεντεύξεις από νέους, γονείς, ειδικούς και κρατικούς αξιωματούχους, με στόχο την αφύπνιση όλων μας γι’ αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα της Κυπριακής κοινωνίας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας έχει ενσωματώσει το πρόγραμμα στα πλαίσια των γενικότερων δράσεων του για εκπαίδευση, ενημέρωση, ενδυνάμωση και κινητοποίηση των νέων σε σχέση με την διαμόρφωση μιας υγιούς κοινωνίας.
 
ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top