Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ως ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ο Πίττας!

Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ως ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ο Πίττας!

Mε… αφηνιασμένο άλογο έμοιαζε ο Γιάννης Πίττας, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ. 

Πέτυχε το πρώτο γκολ, ήταν και… άνοιγμα λογαριασμού στο φετινό πρωτάθλημα, για τον ίδιο.

Όπως κι οι άλλοι δυο παίχτες, που μπήκαν αλλαγή, οι Βασιλείου και Μάρκοβιτς, κινήθηκαν σε πολύ ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης.

Ταπεινή μας άποψη, είναι ότι ο Πίττας, μπορεί να αποδεικνύεται πιο χρήσιμος και πιο παραγωγικός για την ομάδα, αν παίζει ως φουνταριστός.

Έχει λεχθεί πολλές φορές, από το Καλοκαίρι, ότι ο περσινός δανεισμός του 23χρονου επιθετικού στο Παραλίμνι, τον βοήθησε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

Έγραψε συνολικά 36 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τους βυσσινί. Σημείωσε 9 και 3 γκολ, αντίστοιχα στην κάθε διοργάνωση.

Φέτος έχει σκοράρει μια φορά, στο ματς με την Κάουνο Ζαλγκίρις στην Ευρώπη.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE