Καταρρίφθηκε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Πίτερ Οφορίκουε στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από… 22 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταρρίφθηκε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ του Πίτερ Οφορίκουε στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από… 22 χρόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη νίκη με 2-1 μέσα στο Μιλάνο πήρε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Ίντερ, με γκολ που μπήκε στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

Γκολ το οποίο σημείωσε ο Φατί, ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Με το γκολ αυτό ο Φατί της «Μπάρτσα» έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League!

Καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ το οποίο κατείχε μέχρι τώρα ο Πίτερ Οφορίκουε με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, την 1η Οκτωβρίου του 1997, ο Οφορίκουε είχε σκοράρει στην ήττα των «ερυθρόλευκων» με 5-1 από τη Ρόζενμποργκ μέσα στη Νορβηγία. Σε ηλικία μόλις 17 ετών και 194 ημερών!

Ρεκόρ το οποίο κατέχει πλέον ο Φατί της Μπαρτσελόνα, ο οποίος σκόραρε σε ηλικία 17 ετών και 40 ημερών.

Δείτε τα γκολ των Οφορίκουε – Φατί…

Πηγή: sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE