ΚΥΠΡΟΣ

Δηλώσεις Κρίστιανσεν - Λαρένα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (VIDEO)

Δηλώσεις Κρίστιανσεν - Λαρένα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (VIDEO)

Τέταρτη στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στο ΓΣΖ (Σάββατο 04/04, 16:00).

Ο προπονητής Thomas Christiansen, καθώς και ο Jorge Larena έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ.

Η επίσημη ενημέρωση:

O Δανός τεχνικός αφού αρχικά αναγνώρισε τις δυσκολίες της αυριανής αποστολής, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα μας θα κάνει ένα καλό παιχνίδι και θα μπορέσει να πάρει την νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Στα δύο προηγούμενα φετινά παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο κάναμε καλά παιχνίδια, χωρίς να μπορέσουμε όμως να πάρουμε την νίκη, κάτι που ελπίζει ότι θα συμβεί αυτή την φορά. Τέλος για τους φιλάθλους αφού τους ευχαρίστησε για την παρουσία στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ερμή τους ζήτησε να βρεθούν και πάλι στο πλευρό της ομάδας γιατί είναι κάτι που χρειαζόμαστε πάρα πολύ.

Ο Ισπανός μέσος τόνισε ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η ομάδα μας έχει πολύ καλό ρυθμό και αποτελεί μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανεβούμε περισσότερο στην βαθμολογία. Συμπλήρωσε ότι η βοήθεια του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική για μας και τους κάλεσε να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι για να μας στηρίξουν και πάλι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top