ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ για κορυφή η Ομόνοια και ισχυρό προβάδισμα!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ για κορυφή η Ομόνοια και ισχυρό προβάδισμα!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχε ρυθμό, δύναμη και ένταση η Ομόνοια ήταν η ομάδα που έδειχνε πιο αποφασισμένη, είχε ευκαιρίες και προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα χάρη στα γκολ των Ορτέγα και Γκόμεθ.

Μπήκε με διάθεση να πιέσει ψηλά από νωρίς η Ομόνοια και πήρε τον έλεγχο του αγώνα όμως πέρα από την φάση του 2ου λεπτού που ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Ορτέγα στην περιοχή δεν έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο 14′ ένα δυνατό σουτ του Μποτεάκ πέρασε λίγο έξω ενώ οι πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν την Νέα Σαλαμίνα που προσπαθούσε συνεχώς να απειλήσει στην αντεπίθεση χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στο 21ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα αναπτύχθηκε γρήγορα από δεξιά, ο Ρέινολντς βρέθηκε μόνος στο ύψος της περιοχής όμως το συρτό πλασέ του πέρασε μόλις έξω.

Δύο λεπτά μετά στο 23′, Μποτεάκ και Ορτέγα συνδυάστηκαν άψογα από δεξιά, ο Κολομβιανός μπήκε στην περιοχή και πέρασε ανάμεσα από δύο αμυντικούς πριν σκοράρει από πλάγια θέση για το 1-0 υπέρ της Ομόνοιας!

Μετά το γκολ η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει και πίεσε την Ομόνοια όμως δεν έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα η Ομόνοια έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ όμως τον κεραυνό του Τιάγκο στο 33′ σταμάτησε εξαιρετικά ο Βεσελόφσκι.

Ένα λεπτό μετά όμως στο 34′ ο Ματ πίεσε τον Βεσελόφσκι που έκανε λάθος και ο Ζόρντι Γκόμεθ μπήκε στην περιοχή και σκόραρε με δυνατό πλασέ για 0-2!

Δύο λεπτά μετά η Ομόνοια που πήρε… φόρα έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ όμως ο Ντάρμπισαιαρ μόνος μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στη συνέχεια η Νέα Σαλαμίνα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζόρντι Γκόμεθ στον Τισντέλ ενώ στο 39′ ο Τσαμπούρης προσπάθησε να απειλήσει από μακριά τον Φαμπιάνο όμως δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top