ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Megabet Plus: Συναντηση με την εταιρεία Landas Colour

Megabet Plus: Συναντηση με την εταιρεία Landas Colour

Ο Ιδρυτής & CEO της Megabet Plus, κ. Λάζαρος Φιλίππου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας Landas Colour στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου όπου είχε συνάντηση με τον συνιδιοκτήτη, κ. Μισέλ Λάντα.

 

Στο νέο εντυπωσιακό εργοστάσιο που στεγάζονται και τα γραφεία της Landas Colour, ο κ. Φιλίππου παρέδωσε στον κ. Λάντα μία εικόνα του Αγίου Λαζάρου από τον Ιερό Ναό του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά, το «Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου». Επίσης, του ανακοίνωσε πως η Megabet Plus θα συνεχίσει να συμπορεύεται μαζί τους καθώς η Megabet Plus είναι πλήρως ευχαριστημένη από την άμεση εξυπηρέτηση και ποιότητα των υπηρεσιών και κατασκευών της εταιρείας Landas Colour.

 

Η Landas Colour δραστηριοποιείται στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και ταπελλογραφίας, και παρέχει μεταξύ άλλων, επιγραφές και αυτοκόλλητα μικρών και μεγάλων διαστάσεων, φωτεινές επιγραφές, σήματα, αυτοκόλλητα αυτοκινήτων, πανό, ετικέτες, 3D lettering και λογότυπα, plexiglass κατασκευές καθώς και υπηρεσίες graphic design. Τα προιοντα της εταιρειας κατασκευαζονται κατω απο τους αυστηρους κανονες ποιοτητας του ISO 9001:2015.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top