ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O Πεχλιβάνης είχε… κέφια και η Αγία Νάπα «απέδρασε» με το διπλό!

O Πεχλιβάνης είχε… κέφια και η Αγία Νάπα «απέδρασε» με το διπλό!

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής, της Β’ κατηγορίας, για τον Α’ όμιλο η Αγία Νάπα επικράτησε της Αλκής με 2-0, στο «Αμμόχωστος», έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Πεχίβάνη ο οποίος σκόραρε τα δύο γκολ.

Στο 35’ ο Τζεάντρο σκόραρε, ωστόσο η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το… στείρο 0-0 «έκλεισε» το πρώτο μέρος.

Το σκορ άνοιξε η Αγία Νάπα στο 59’ με τον Τριμπό να κάνει την παράλληλη μπαλιά και τον Πεχλιβάνη μέσα από την περιοχή, να κάνει το 1-0. Ο ίδιος, έξι λεπτά αργότερα, στο 65’ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 έπειτα από γρήγορη αντεπίθεση της ομάδας του.

Στο 85′, οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να… βάλουν το κερασάκι στην τούρτα, ωστόσο ο Σπόλιαριτς, απέκρουσε το κτύπημα πέναλτι του Κολοκούδια, κρατώντας το 2-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Mε αυτό της το τρίποντο, η ομάδα του Νίκου Νικολάου, έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η ομάδα τoυ Κώστα Καϊάφα, έμεινε «κολλημένη» στους 12.

Αλκή: Σπόλιαριτς, Γιαννούτσος, Μανώλη, Βασιλείου, Τόρες, Αντριάνο (69′ Βαλέντς), Τζεάντρο (46′ Ρεγκάτος), Μαρτίνι, Μποτσίνο, Καραγιάννης, Κιάκης (11’ Παχίπης)


Αγία Νάπα: Ταϊρής, Σεργίου, Περατικός, Πεχλιβάνης, Κατσαντώνης (90′ Αρτεμίου), Νικολάου, Αντωνίου, Λαφράρζ, Πεχλιβανόπουλος, Μενσά (58′ Ανδρέου), Τριμπό (79′ Κολοκούδιας)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top