ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η θέρμανση έβαλε σε κίνδυνο 4χρονο και 10χρονο στο δωμάτιο τους - Υπέστησαν εγκαύματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η θέρμανση έβαλε σε κίνδυνο 4χρονο και 10χρονο στο δωμάτιο τους - Υπέστησαν εγκαύματα

Η ώρα 01.09 το Σάββατο 21/12, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο στον 1ο όροφο διώροφης οικίας, στην οδό Γεώργιου Στέκα στη Ποταμιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα στο χώρο ρευματοληψίας ηλεκτρικής συσκευής θέρμανσης η οποία εφαπτόταν σε στρώμα κρεβατιού του υπνοδωματίου στο οποίο κοιμόντουσαν 2 παιδάκια (4χρ. και 10 χρ.)  .

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής από τον ιδιοκτήτη. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε τελικές κατασβέσεις και εξαερισμό. Από τους καπνούς και την θερμότητα επηρεάστηκε όλο το υπνοδωμάτιο καθώς επίσης σε λιγότερο βαθμό η υπόλοιπη κατοικία. Ο ιδιοκτήτης  και τα δύο παιδάκια παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω των καπνών που εισέπνευσαν και τους παρασχέθηκε οξυγόνο από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Επίσης ο ιδιοκτήτης και το ένα από τα παιδάκια υπέστησαν ελαφριά εγκαύματα και τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι Πρώτες Βοήθειες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE