ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Τέχνη Δίχως Σύνορα και το International Action Art Κύπρου διοργάνωσαν ομαδική έκθεση ζωγραφικής στην Λεμεσό

Η Τέχνη Δίχως Σύνορα και το International Action Art Κύπρου διοργάνωσαν ομαδική έκθεση ζωγραφικής στην Λεμεσό

Σε μια όμορφη βραδιά τελέστηκαν τα εγκαίνια της 10ης Ομαδικής Έκθεσης έργων τέχνης του Παγκύπριου Συνδέσμου Καλλιτεχνών ΤΕΧΝΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα στο Art Studio 55.

Τα εγκαίνια τέλεσε η κα Άνδρη Αναστασιάδη, σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας. Κατά την προσφώνηση της εξήρε τη σημασία και τον ρόλο του Συνδέσμου ΤΕΧΝΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ και άλλων τέτοιων εκδηλώσεων που προωθούνται από το International Action Art στην Κύπρο και το εξωτερικό. Η έκθεση ζωγραφικής φιλοξενεί πολλά έργα τέχνης διάφορων καλλιτεχνών και θα συνεχιστεί μέχρι την Κυριακή 21/12/2019. Την τέλεση των εγκαινίων ακολούθησε δεξίωση και παρουσίαση των έργων τέχνης.


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλλιτεχνών ΤΕΧΝΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ δημιουργήθηκε το 2014 με στόχο μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας και δράσεων με επίκεντρο την τέχνη και τον πολιτισμό, ως συνεκτικό στοιχείο ανάμεσα στους ανθρώπους και τους λαούς χωρίς διακρίσεις και στερεότυπα. Πρόκειται για μια πύλη με πολλαπλή δράση σε Παγκύπριο και Ευρωπαϊκό επίπεδο που ένωσε πολλούς Κύπριους καλλιτέχνες και από τις δύο κοινότητες με κοινό σκοπό την τέχνη.


O οργανισμός International Action Art Cyprus είναι παράρτημα του διεθνή μη κερδοσκοπικού οργανισμού International Action Art που στηρίζει τον παραδοσιακό και σύγχρονο πολιτισμό, την ελεύθερη ανταλλαγή και κυκλοφορία πολιτιστικών πληροφοριών και ιδεών. Διοργανώνει πρωτοβουλίες και προγράμματα που ενθαρρύνουν την πολιτιστική ανάπτυξη και τη προώθηση της ειρήνης, της φιλίας και της αμοιβαίας συνεργασίας, την κοινωνική αλληλεγγύη, της ισότητας και την επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που υπηρετούν την πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας τους.


Προωθεί μεταξύ άλλων τις Διεθνείς Εκθέσεις Τέχνης με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και πολιτιστικών φορέων από όλο τον κόσμο, με συναντήσεις σε διάφορες χώρες. Προγραμματίζει επίσης διάφορα προγράμματα όπως καλλιτεχνικά συμπόσια, masterclasses, gallery, εκθέσεις, life painting, πολιτιστική περιήγηση πόλεων, τελετή απονομής βραβείων με κύριο στόχο τον πολιτισμικό διάλογο μέσω της τέχνης. Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν σε masterclasses και εργαστήρια σε όλο τον κόσμο και δημιουργούν τα δικά τους έργα ζωγραφικής-τέχνης τα οποία παρουσιάζονται σε εκθέσεις στο πλαίσιο της διεθνούς δράσης του Αction Art Fair.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top