Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ κατεβαίνει ξανά υποψήφιος στις εκλογές του 2020!

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ κατεβαίνει ξανά υποψήφιος στις εκλογές του 2020!

Αντίπαλο και, μάλιστα, γνώριμο θα έχει στις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον προκάτοχο του, Βιθέντε Μπολούδα, να ανακοινώνει ότι θα βάλει ξανά υποψηφιότητα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπει και πάλι σε διαδικασία εκλογών μέσα στο νέο έτος και αυτή τη φορά θα υπάρξει ντέρμπι.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος επανεκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο το 2017, θα βρει έτερο υποψήφιο τον Βιθέντε Μπολούδα, τον άνθρωπο που βρέθηκε στη θέση του προτού αναλάβει ο ίδιος το το καλοκαίρι του 2009.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ισπανός παράγοντας, σε συμπόσιο επιχειρηματιών στην Βαλένθια, παίρνοντας την απόφαση να διεκδικήσει ξανά την προεδρία, μετά το πρώτο εξάμηνο του 2009, όποτε και είχε λειτουργήσει ως υπηρεσιακός μετά την αποχώρηση του Ραμόν Καλδερόν από την κεφαλή της Βασίλισσας.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE