ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκεζ: Αναφορές σε Γουίλερ, Τόρες – Τι είπε για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και το διακοπέν Πάφος FC – Απόλλων

Κέρκεζ: Αναφορές σε Γουίλερ, Τόρες – Τι είπε για Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και το διακοπέν Πάφος FC – Απόλλων

Όλα όσα είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ στην αποψινή του (23/12) συνέντευξη, στην εκπομπή της Cytavision, ώρα για μπάλα.

Αναλυτικά: 

Για το 2019: «Ήταν μεγάλη χρονιά για μας. Πήραμε το κύπελλο και κλείσαμε τη χρονιά με τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, γυρίζοντας την αρνητική κατάσταση που υπήρχε. Πέρσι ήταν πολύ καλή χρονιά».

«Άρχισαν από το καλοκαίρι οι δυσκολίες, για οικονομικούς λόγους, είμαστε εκεί και ότι μπορούμε να κάνουμε»

Πόσος είναι ο προϋπολογισμός: «Είναι πάνω-κάτω 2 εκ. ευρώ το μισθολόγιο. Είμαστε 7οι σε μπάτζετ»

Για το Ομόνοια-ΑΕΚ: «Ήταν καλύτερη η Ομόνοια από την ΑΕΚ. Θα έπρεπε να ήταν διαφορετικό το σκορ, αν φέρουν 2-3 καλούς παίκτες θα είναι φαβορί. Θα γίνει μεγάλος επιθετικός ο Κακουλλής. Είναι γρήγορος και δυνατός. Έχει ποιότητα η Ομόνοια, έχει Μποτεάκ, Λέζιακς, έχουν Τιάγκο, Γκόμεθ, Νταρμπισάιαρ. Μπράβο έκαναν πολύ καλή δουλειά. Δούλεψε στο αμυντικό κομμάτι και γι’ αυτό παρουσιάζεται βελτιωμένη»

Για την ΑΕΚ: «Έχουν ποιότητα, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξουν…»

Για την αλλαγή Μπεργκ-Μικού: «Είχε κάποιο λόγο για να το πράξει. Ο κόσμος πρέπει να αρχίσει να πιστεύει στον προπονητή».

Για την έντονη κριτική στους παίκτες της ΑΕΛ μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Ήθελα να περάσω ένα μήνυμα…»

Για την Ανόρθωση: «Δεν παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά είναι δυνατή σφικτή ομάδα ποιοτική, έχουν τον Ράγιος, πολύ διαφορετικός από πέρσι, ο Σίλντενφελντ εξαιρετικός. Με τον Τιμούρ άλλαξε όλη η εικόνα»

Για το σύστημα που προτιμά: «Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερα η ομάδα μου να αγωνίζεται με το 3-5-2»

Για τον Γερολέμου: «Τον ξέρω πολλά χρόνια, αλλά τα τελευταία χρόνια άλλαξε. Όταν ήταν 13 χρονών έλεγαν για τον νέο Μέσι και δεν ήταν εύκολο και για αυτόν και για την οικογένεια του. Είναι δουλευταράς και ως του χρόνου θα είναι βασικός».

Για τη διακοπή του Πάφος FC – Απόλλωνας: «Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος φταίει. Στην Κύπρο έχουμε πρόβλημα με κάποια γήπεδα».

Για τον Μαέ: «Νιώθω ικανοποίηση που μπήκε ως αλλαγή και γύρισε το ματς. Ήρθε χωρίς προετοιμασία. Είναι μικρός 22 ετών και τα έκανε όλα σωστά και σκόραρε»

Για το ματς με το ΑΠΟΕΛ: «Είναι κάπως αργή ομάδα, αλλά έχει ποιότητα αν της δώσεις χώρο. Για μένα ήταν πολύ καλό μάθημα το πρώτο μεταξύ μας ματς. Έβλεπα όμως τους παίκτες το Σάββατο και πίστευα ότι δεν θα χάσουμε… Είναι πολύ σημαντικό που αντιδράσαμε, είναι η δεύτερη φορά που το κάνουμε, το πετύχαμε και με τον Απόλλωνα».

Για τις δηλώσεις του μετά το ματς με ΑΠΟΕΛ: «Κάποιοι έχασαν την λογική. Χάναμε τρία χρόνια από τον Απόλλωνα, τι σημαίνει ότι δίναμε φιλικά, ποια είναι η λογική να μας δώσει το Κύπελλο το ΑΠΟΕΛ. Ότι είπα είπα τελειώνει αυτή η κουβέντα».

Για την απουσία του κόσμου: «Είναι κρίμα που δεν έχουμε κόσμο, είμαστε μεγάλη ομάδα και ο πρόεδρος ήθελε βοήθεια αλλά δεν ήρθε…».

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Είμαι πολύ περήφανος που πήραμε το κύπελλο μετά από 30 χρόνια».

Θα άφηνες την ΑΕΛ για άλλη ομάδα, ίσως για το ΑΠΟΕΛ: «Όλοι εμείς οι προπονητές πάντα θέλουμε κάτι καλύτερο. Αν φύγω δεν θα φύγω με κακό τρόπο. Αν μπορώ με την ΑΕΛ να πάω για πρωτάθλημα θα μείνω… Το καλοκαίρι είχα σκεφτεί να φύγω, αλλά δεν το έκανα».

Ποιοι οι στόχοι: «Θέλουμε να είμαστε στην εξάδα. Πέρσι ήμασταν μεγάλη έκπληξη. Φέτος θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος για όλους, αν είμαστε εξάδα».

Για μεταγραφές: «Θα γίνουν 1-2 κινήσεις, με νεαρούς παίκτες και όχι ακριβούς. Θέλουμε ένα ακραίο επιθετικό που να κάνει τη διαφορά…»

Για τον Τόρες: «Έχει γραμμή και κανόνες για όλους. Κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα».

Για Γουίλερ: «Θέλουμε να πάει καλά ο Γουίλερ για να τον πωλήσουμε. Μου αρέσει ο Μακρής, αλλά δεν ξέρω αν τον δίνει τώρα το ΑΠΟΕΛ».

Για Ιβάν Κάρλος: «Αν μείνει περιμένω παραπάνω από αυτόν».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΑΕΛ; «Το ότι δεν έχουμε κόσμο. Δεν ξέρω είναι η κάρτα, είναι για τον πρόεδρο, για τον προπονητή… είναι άσχημη αυτή η εικόνα».

Αν σου έλεγαν να πάρεις ένα παίκτη από την Κύπρο ποιος θα ήταν; «Θα ήθελα τον Μάτιτς, τον Ράγιος, έχει πολλούς καλούς παίκτες».

Για το μέλλον του: «Δεν βλέπω πολύ μπροστά. Αν μπορώ να μείνω στην ΑΕΛ για να πάρουμε το πρωτάθλημα θα μείνω, αν όχι θέλω να πάω σε μια ομάδα ή εδώ ή στο εξωτερικό που θα έχει ως στόχο το πρωτάθλημα».

Τι περιμένει φέτος από ΑΕΛ: «Θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με υγεία. Θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη αλλά δεν είναι εύκολο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top