ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για ποιους ΑΝΟΙΓΕΙ η πόρτα της εξόδου…

Για ποιους ΑΝΟΙΓΕΙ η πόρτα της εξόδου…

Από χθες εντάθηκαν τα σενάρια για τις αποχωρήσεις παιχτών, κατά τον Ιανουάριο. Πέρασε ένας μήνας, από τότε που βγήκε προς τα έξω, ότι ο Μανουέλ Τόρρες αποτελεί «ξένο σώμα» από την ομάδα.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ισπανός εξτρέμ τα τσούγκρισε με τον προπονητή Ντούσαν Κέρκεζ. Προσεχώς θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Σοφοκλέους, όπου ενδεχομένως να προκύψουν εξελίξεις για το μέλλον του.

Έχει συμβόλαιο για άλλα δυόμισι χρόνια με τους γαλαζοκίτρινους. Αν η σύμβαση του ήταν μέχρι το τέλος της σεζόν, θα ήταν πολύ πιο απλά τα πράγματα, για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου.

Πάνε κάμποσες μέρες, που βγήκαν πληροφορίες, πως είναι δυσοίωνο και το μέλλον του Νιλς Τεισέιρα. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Πορτογάλο – Γερμανός ακραίος μπακ, ήταν στους κορυφαίους. Φέτος έχει χάσει τη θέση του βασικού δικαιολογημένα. Αυτός έχει συμβόλαιο μέχρι τον προσεχή Μάη, υπάρχει περίπτωση να προκύψει πρόωρη διακοπή του.

Επίσης χθες, βγήκαν πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Νέας Σαλαμίνας, ότι προτάθηκε ο Ιβάν Κάρλος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός λίγα πράγματα πρόσφερε στην ΑΕΛ, είναι σχεδόν δεδομένο ότι δεν είναι στο προπονητικό κέντρο του Τσιρείου μετά τον Γενάρη.

Πριν μια εβδομάδα, είχαν διαρρεύσει πληροφορίες, για τους παίχτες που θέλει η τεχνική ηγεσία για εμβολιασμό της ομάδας. Ενημέρωσε τους μάνατζερ και τους ζήτησε να τους στείλουν ονόματα παιχτών, για την κορυφή της επίθεσης και για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Στην ψεσινή εκπομπή της Cytavision, o Κέρκεζ, είπε για την ενίσχυση. «Θα γίνουν 1-2 κινήσεις, με νεαρούς παίκτες και όχι ακριβούς. Θέλουμε ένα ακραίο επιθετικό που να κάνει τη διαφορά…». 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top