ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Αγωνία για την τύχη του 84χρονου Δημήτρη – Άφαντος εδώ και μια εβδομάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Αγωνία για την τύχη του 84χρονου Δημήτρη – Άφαντος εδώ και μια εβδομάδα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεγάλη αγωνία επικρατεί για την τύχη του 84χρονου Δημήτρη Γρηγορίου, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία για μια ολόκληρη εβδομάδα.  

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του του 85χρονου Δημήτρη Γρηγορίου στην περιοχή των χωριών Τίμη – Αναρίτα.

Στις έρευνες τις Αστυνομίας, συμμετέχουν μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου,της Πολιτικής Άμυνας,  της Υπηρεσίας Θήρας και μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών και της ΔΑΣΑ Αεροδρομίου καθώς και εθελοντές.

Επίσης στις έρευνες συμμετέχει και το κλιμάκιο ανιχνευτικών σκύλων. Έρευνες διεξάγονται και στο αρδευτικό κανάλι που διέρχεται από την περιοχή «ελεούδια »

Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, την Πέμπτη (19/12), ο Γρηγορίου βγήκε για τον τακτικό του περίπατο στην περιοχή Ελεούδια της Τίμης, ωστόσο δεν επέστρεψε σπίτι.

Κατά την αναχώρηση του ο 85χρονος φορούσε καφέ παντελόνι και μπλε πουλόβερ. Ο Γρηγορίου περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, εύσωμος με γκρίζα μαλλιά. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top