ΚΥΠΡΟΣ: Ο ανεμοστρόβιλος πήρε τη στέγη κι έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση –Τραυματίστηκε ηλικιωμένη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ανεμοστρόβιλος πήρε τη στέγη κι έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση –Τραυματίστηκε ηλικιωμένη –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοβαρά είναι τα προβλήματα που άφησε πίσω της η θεομηνία στην Ξυλοφάγου.

Τέσσερις κατοικίες στον προσφυγικό συνοικισμό Ξυλοφάγου υπέστησαν τεράστιες ζημιές από τον φοβερό ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή την παραμονή των Χριστουγέννων (24/12), ενώ συνολικά έχουν καταγραφεί ζημιές σε συνολικά 12 κατοικίες.

Από το πρωί της Παρασκευής (27/12) λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας μετέβησαν στο σημείο για καταγραφή των ζημιών.

Πάντως, όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, οι ζημιές ήταν τεράστιες.

Όπως φαίνεται και από το πλάνο, ο ανεμοστρόβιλος σήκωσε τη στέγη και έμεινε το σαλόνι με την τηλεόραση υπό τον… έναστρο ουρανό.

Εξάλλου, ηλικιωμένη που διέμενε μόνη της, τραυματίστηκε σοβαρά από αντικείμενα που υποχώρησαν από τους σφοδρούς ανέμους. Κτυπήθηκε σε διάφορα μέρη του σώματός της, αλλά ευτυχώς όχι στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.