Ευχάριστα νέα για Μπεργκ – Μία επιπλέον επιλογή για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Ευχάριστα νέα για Μπεργκ – Μία επιπλέον επιλογή για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Μία επιπλέον επιλογή θα έχει για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου (04/01, 19:00) στο Τσίρειο για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής ακραίος επιθετικός, Δημήτρης Χριστοφή, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δίμηνο και προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Ως εκ τούτου, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και εναπόκειται στον Νορβηγό προπονητή, αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς έστω και ως αλλαγή, αφού θεωρείται δεδομένο πως θα είναι στην αποστολή, νοουμένου φυσικά πως δεν θα προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο μέχρι και την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης της Παρασκευής (03/01).

Σημειώνουμε ότι η τελευταία του συμμετοχή πριν τραυματιστεί, ήταν στο ματς της 25ης Οκτωβρίου (για την 7η αγωνιστική) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ που έληξε ισόπαλος 1-1 και είχε αγωνιστεί ως αλλαγή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE