Ευχάριστα νέα για Μπεργκ – Μία επιπλέον επιλογή για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Ευχάριστα νέα για Μπεργκ – Μία επιπλέον επιλογή για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Μία επιπλέον επιλογή θα έχει για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου (04/01, 19:00) στο Τσίρειο για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής ακραίος επιθετικός, Δημήτρης Χριστοφή, ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο δίμηνο και προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Ως εκ τούτου, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και εναπόκειται στον Νορβηγό προπονητή, αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς έστω και ως αλλαγή, αφού θεωρείται δεδομένο πως θα είναι στην αποστολή, νοουμένου φυσικά πως δεν θα προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο μέχρι και την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης της Παρασκευής (03/01).

Σημειώνουμε ότι η τελευταία του συμμετοχή πριν τραυματιστεί, ήταν στο ματς της 25ης Οκτωβρίου (για την 7η αγωνιστική) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ που έληξε ισόπαλος 1-1 και είχε αγωνιστεί ως αλλαγή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE