ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καπνός χωρίς… φωτιά για Νάτσο Κάσες

Καπνός χωρίς… φωτιά για Νάτσο Κάσες

Δεν φαίνεται τελικά πως υπάρχει θέμα για τον Νάτσο Κάσες της ΑΕΚ Λάρνακας στον Παναθηναϊκό, παρά τις φήμες για το αντίθετο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγει ο Ζαχίντ μιας και αδυνατεί να πληρώσει ΑΠΟΕΛ και ο Ρόκα έχει αυτόν τον παίκτη ΕΤΟΙΜΟ από μεγάλη Κυπριακή ομάδα

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει σενάρια περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Νάτσο Κάσες που ανήκει στην ΑΕΚ Λάρνακας και μάλιστα πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του.

Ο Κάσες αγωνίζεται στον άξονα ως δημιουργικός χαφ και τα σενάρια αυτά συνέδεσαν την περίπτωση του με εκείνη του Γκάις Ζαχίντ που έχει έρθει στους «πράσινους» ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ ως το φινάλε της σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, για την ώρα τουλάχιστον δεν φαίνεται πως υπάρχει θέμα για τον Κάσες στο «τριφύλλι», ενώ υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» κοιτούν περισσότερο περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύθεροι ή υπάρχει δυνατότητα να παραχωρηθούν από τις ομάδες τους ως δανεικοί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top