ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο… «παρανοϊκός» παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που έγινε σταρ του ΠΟΚΕΡ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο… «παρανοϊκός» παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης που έγινε σταρ του ΠΟΚΕΡ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλη η ζωή του Τόμας Γκράβεσεν μετά το ποδόσφαιρο, ένα ατέλειωτο φουλ του άσου με ρηγάδες.

Τόμας Γκράβεσεν δεν φημιζόταν ακριβώς για την ψυχραιμία του. Το καλοκαίρι του 2005, ύστερα από δυο τίμιες θητείες σε Αμβούργο και Έβερτον, βρέθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης, της θρυλικής εποχής των ‘Γκαλάκτικός’.

Ο Δανός μέσος ποτέ δεν τρόμαξε από τη συνεργασία με ποδοσφαιριστές των galacticos, που αμείβονταν το βάρος τους σε χρυσάφι, όπως ο ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ρουντ φαν Νίστελροϊ, ο Ραούλ και ο Ίκερ Κασίγιας.

Αντιθέτως, έμεινε στην ιστορία για το μάτι του που ‘γυάλιζε’ ακόμα και στις προπονήσεις, χαρίζοντας στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα της εποχής συγκλονιστικούς καυγάδες με τον Ρονάλντο (που έφυγε με σπασμένο δόντι) και τον Ρομπίνιο, μεταξύ πολλών άλλων.

Εδώ και περιπου 12 χρόνια όμως, ο Γκράβεσεν δεν ασχολείται πια με το ποδόσφαιρο. Κατάφερε να γίνει μύστης του πόκερ, ένας επαγγελματίας σταρ της τσόχας, που μέσα από τα καζίνο του Λας Βέγκας κατόρθωσε να κερδίσει ποσά που φημολογούνται πως ανέρχονται κάπου μεταξύ 102 και 125 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο ίδιος ερωτήθηκε από βρετανικά μέσα για το ύψος που ανέρχονται τα κέρδη του, στα χρόνια που ασχολείται με το πόκερ. Είναι τελικά 100 εκατομμύρια δολάρια, όπως θρυλείται στις σκοτεινές αίθουσες του Λας Βέγκας; Ο ίδιος απάντησε διπλωματικά: «100 εκατομμύρια; Μόνο; Πού είναι τα υπόλοιπα;»

Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, ο Δανός έχει χάσει ως και 68 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε ένα βράδυ (!), κάτι που συνιστά κεφάλαιο της ατέλειωτης α λα ‘Californication’ περιπέτειάς του, σε μια γειτονιά που έχει για συγκάτοικο τον Νίκολας Κέιτζ και τον Αντρέ Άγκασι, σε ένα σπίτι που έχουν περάσει μοντέλα και playmate οπως η Κάιρα Έγκερς και η Καμίλα Περσέ.

Ο 43χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει πως θα ήθελε να ασχοληθεί ξανά με το άθλημα στη χώρα του, κάποια στιγμή στο μέλλον. Ίσως μετά τη μεταφορά της ζωής του σε ταινία.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top