Έξαλλος ο Μαρινάκης από την βαριά ήττα…

Έξαλλος ο Μαρινάκης από την βαριά ήττα…

Ποιος τον είδε... και δεν τον φοβήθηκε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, έμοιαζε γεμάτος «μπαρούτι» και έφυγε με γρήγορες κινήσεις από τους «Ζωσιμάδες».

Ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο, αποδοκιμάστηκε από οπαδούς των γηπεδούχων. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» έφυγε απευθείας για το αεροδρόμιο και αναμένεται πως θα λάβει μετρά μετά την χθεσινή ήττα.

Ο Περέιρα τόνισε στις δηλώσεις του:

«Θα πρέπει να κατανοήσουμε καλά ότι όσα ματς απομένουν είναι δύσκολα. Όλοι οι αντίπαλοι έχουν κίνητρο, στόχο και κυνηγάνε βαθμούς. Στα ματς που απομένουν πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και επιθετικοί. Τα ματς που απομένουν είναι δύσκολα».

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE