Παρουσίαση μαθημάτων ACCA σε Λάρνακα και Λευκωσία

Παρουσίαση μαθημάτων ACCA σε Λάρνακα και Λευκωσία

Το επαγγελματικό προσόν ACCA αναπτύσσει γνώσεις και δεξιότητες, ενώ επιτρέπει στους μελλοντικούς σπουδαστές να αναπτύξουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο πεδίο των χρηματοοικονομικών και του management.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, 19:00 – 20:00, στο κτήριο του Ledra College στη Λευκωσία (Λαγκαδά 13, Στρόβολος) και την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, 19:00 – 20:30, στο κεντρικό campus του Alexander College στη Λαρνακα (Άρτας 2, Αραδίππου).
Κατά τις συναντήσεις, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα μαθήματα του ACCA (F4 – F9, και τα Professional), τα οποία θα προσφέρονται στη συνέχεια από το Ινστιτούτο PAC, σε συνεργασία με το Alexander College.


Η επαγγελματική εμπειρία των καθηγητών, τα ολιγάριθμα τμήματα και η προσωπική υποστήριξη των σπουδαστών, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορεί να επωφεληθεί κάποιος με την εγγραφή του στα μαθήματα.


Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://professional.alexander.ac.cy/seminars/acca-courses/

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE