ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το πόρισμα της νεκροτομής του ευρέως αγαπητού Ανδρέα Λιοτατή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το πόρισμα της νεκροτομής του ευρέως αγαπητού Ανδρέα Λιοτατή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πρόσφατο έμφραγμα μυοκαρδίου, επί εδάφους παλαιού, επί εδάφους στεφανιαίας νόσου…

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, είναι το πόρισμα της νεκροτομής που διενήργησε η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα, επί της σορού του γνωστού ταχυδακτυλουργού Ανδρέα Λιοτατή.

Η νεκροτομή πραγματοποιήθηκε κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας του θανόντος.

Ο Ανδρέας Λιοτατής ήταν γνωστός στο κυπριακό κοινό για τις εμφανίσεις του σε διάφορα πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, διασκεδάζοντας το κοινό με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.

Ήταν ο ειδικός για να καθηλώνει τα μικρά παιδιά με τις ξεκαρδιστικές δυνατότητες του και τα κόλπα του.

Να αναφέρουμε επίσης ότι έλαβε μέρος σε μεγάλα γεγονότα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και η καριέρα του έγινε γνωστή διεθνώς.

Ποιος ήταν
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του συνάδελφου Σάκη Στυλιανού («Πολίτης») ο 64χρονος Λιοτατής γεννήθηκε στην Πέτρα Σολέας και μεγάλωσε στην Αμμόχωστο. Σημειώνει μεταξύ άλλων: «Μετά την εισβολή του 1974 βρέθηκε πρόσφυγας στη Λεμεσό δίνοντας τον δικό του αγώνα επιβίωσης ως ζαχαροπλάστης.Το 1980 πήγε στην Πάφο για να προμηθεύσει με λουκούμια έναν γάμο και εκεί γνώρισε και ερωτεύτηκε την μελλοντική του σύζυγο Άντρη με την οποία απέκτησαν επτά παιδιά. Το 2004 μετά από ώριμη σκέψη και έρευνα αποφάσισε ότι θέλει να ασκήσει το επάγγελμα του ταχυδακτυλουργού, έχοντας την αμέριστη στήριξη της γυναίκας του. Στην αρχή βήμα – βήμα, μπήκε στον χώρο, ακολούθησαν όλα τα παιδιά του και στο τέλος ο εγγονός και η νύφη του. Πραγματοποίησε παραστάσεις μεταξύ άλλων στο Λονδίνο, στη Μόσχα, στη Ζυρίχη, στην Αθήνα, στο Λας Βέγκας, στο Πεκίνο κι αλλού. Σημαντική παράμετρος στη ζωή του ήταν η ανιδιοτελής και απλόχερη προσφορά του στην τοπική κοινωνία και ευπαθείς ομάδες. Εκατοντάδες οι εμφανίσεις του αμισθί σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις…».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top