ΔΙΕΘΝΗ

Διεθνής διάσκεψη δωρητών για την Αλβανία στις 17 Φεβρουαρίου

Διεθνής διάσκεψη δωρητών για την Αλβανία στις 17 Φεβρουαρίου

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διοργανώσει μια διεθνή διάσκεψη δωρητών για την Αλβανία στις 17 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες για να στηρίξει τις προσπάθειες ανασυγκρότησης μετά τον σεισμό που έπληξε τη χώρα στα τέλη Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, από το βήμα της κοινής δημοσιογραφικής διάσκεψης με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Πλένκοβιτς.

"Η ΕΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η διάσκεψη δωρητών για την Αλβανία θα γίνει στις 17 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για διάσκεψη δωρητών μετά τον τρομακτικό σεισμό στην Αλβανία. Θέλουμε να βοηθήσουμε την Αλβανία στην ανασυγκρότηση της ", δήλωσε η Πρόεδρος

Η ΕΕ δίνει ύψιστη προτεραιότητα στην ανασυγκρότηση και την ανάκαμψη της Αλβανίας και θα συμβάλει στον συντονισμό μιας διεθνούς αντίδρασης και στη συγκέντρωση της απαραίτητης οικονομικής στήριξης για να συνδράμει στις μακροπρόθεσμες προσπάθειες που θα χρειαστούν γι `αυτό. Στόχος είναι επίσης να συμβάλει στην ενίσχυση της ικανότητας της Αλβανίας να προετοιμάστει και ως προς την πρόληψη μελλοντικών καταστροφών, αναφέρει η Κομισιόν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top