Βίτορ Γκόμεζ: «Δεν πιστεύω να ήταν αυτό το πρόβλημα…» – Τι είπε για το ντέρμπι με Ανόρθωση

Βίτορ Γκόμεζ: «Δεν πιστεύω να ήταν αυτό το πρόβλημα…» – Τι είπε για το ντέρμπι με Ανόρθωση

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Βίτορ Γκόμεζ, με το πέρας του 0-0 με την Πάφο FC μιλώντας στην κάμερα της Primetel είπε τα εξής: 

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδια, αν είχαμε περισσότερη υπομονή ίσως να κερδίζαμε. Η Πάφος μας πίεσε στο πρώτο ημίχρονο και δεν άφησε να παίξουμε όπως θέλαμε, στο δεύτερο ημίχρονο φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Θέλαμε να σκοράρουμε, αλλά είναι σημαντικό ότι δημιουργούμε και είμαι αισιόδοξος ότι στην συνέχεια θα τελειώνουμε τις φάσεις».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια, ξέρω ότι είναι καλή ομάδα και θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς».

Για την απουσία του Ζόρντι Γκόμεθ: «Ο Ζόρντι είναι πολύ καλός παίκτης και μας έλειψε, αλλά έπαιξε ο Φάνος που είναι επίσης πολύ καλός. Δεν πιστεύω να ήταν αυτό το πρόβλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Απόπειρα φόνου: Πυροβόλησαν 41χρονο στην κοιλιά με κυνηγετικό όπλο - Συνελήφθη 55χρονος

Υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, εναντίον 41χρονου κάτοικου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE