ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ένα ημίχρονο… ΟΛΑ μηδέν: Δυσκολεύεται ο ΑΠΟΕΛ – Κρατάει καλά ο Εθνικός!

Ένα ημίχρονο… ΟΛΑ μηδέν: Δυσκολεύεται ο ΑΠΟΕΛ – Κρατάει καλά ο Εθνικός!

Στη λευκή ισοπαλία (0-0) βρίσκονται Εθνικός Άχνας και ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι, για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής. Κακό το πρώτο ημίχρονο με λιγοστές ευκαιρίες. Οι γαλαζοκίτρινοι δυσκολεύονται να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν φάσεις, με της ομάδας της Άχνας να είναι καλά κλεισμένη.

Οι γηπεδούχοι, πήγαν να… αιφνιδιάσουν και σκόραραν στο 5ο λεπτό με τον Κονέ, ωστόσο η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς ο πρώτος βοηθός, Παύλος Γεωργίου, υπέδειξε τον Kαμερουνέζο σε θέση οφσάιντ.

Μετά από εκείνη τη φάση, και για κάτι παραπάνω από 20 λεπτά, δεν υπήρχε κάτι αξιοσημείωτο στο παιχνίδι, με την ομάδα του Ινγκεμπρίγκτσεν να προσπαθεί να βρει χώρους, ωστόσο η ομάδα του Κλάφουριτς ήταν καλά κλεισμένη και δεν δέχτηκαν πολλές «απειλές».

Στο 28′ ήρθε η πρώτη… υποψία ευκαιρίας, με τον Μάριο Ηλία να κάνει ατομική προσπάθεια, να μπαίνει στην περιοχή, να επιχειρεί το γύρισμα, ωστόσο δεν ήταν καλό και ο Μιχαΐλοβιτς έδιωξε.

Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η πρώτη χαμένη φάση του αγώνα, για τους φιλοξενουμένους. Ο Χαλένιους στο 30′, έκανε το σουτ από δύσκολη θέση και η μπάλα πέρασε μόλις έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπογκατίνοφ.

Στο 42′ ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Λαμπάν έπιασε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνά εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπέλετς.

Έτσι το… άγονο 0-0 «έκλεισε» ένα όχι και τόσο καλό ημίχρονο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top