ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: Ντύθηκαν ρομποτάκια – «Δεν θα περάσει υπουργέ» - VIDEO

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ: Ντύθηκαν ρομποτάκια – «Δεν θα περάσει υπουργέ» - VIDEO

Εκατοντάδες μαθητές από όλη την Κύπρο, διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Προεδρικό, βροντοφωνάζοντας συνθήματα όπως, «δεν θα περάσει υπουργέ» και «όχι στις εξετάσεις τετράμηνων» , ενώ κάποιοι άλλοι επέλεξαν να φορέσουν κουτιά στα κεφάλια και να παριστάνουν τα ρομπότ.

Οι μαθητές, κρατώντας πανό, ζήτησαν την πλήρη κατάργηση των εξετάσεων τετράμηνων και βρέθηκαν έξω από το Προεδρικό για να ενημερώσουν ξανά για τα αιτήματα τους.

Ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ), Γιάννης Λαπηθίου, έστειλε το μήνυμα πως «δεν θα τους περάσει» και ανάφερε πως οι μαθητές δεν θέλουν το υφιστάμενο σύστημα.

Έπειτα, οι μαθητές παρέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα τους προς τον Υφυπουργό παρά το πρωέδρω στον Βασίλη Πάλμα.

Υπενθυμίζουμε πως η ΠΣΕΜ, σε ανακοίνωση της, κάλεσε τους μαθητές να συγκεντρωθούν έξω από το προεδρικό για να διαμαρτυρηθούν. Η Αστυνομία προχώρησε στο κλείσιμο πέντε δρόμων λόγω της εκδήλωσης διαμαρτυρίας της ΠΣΕΜ.

Δείτε τα πλάνα από την διαμαρτυρία των μαθητών:       

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE