ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Settle για όλους. Η Jcc μας συστήνει τη νέα εφαρμογή

Settle για όλους. Η Jcc μας συστήνει τη νέα εφαρμογή

Με το σλόγκαν «Πάρε δώσε για όλους!» μας συστήθηκε η νέα εφαρμογή της JCC, στο κατάμεστο από εκπροσώπους των ΜΜΕ, και του τραπεζικού κόσμου, Patio.

Πλέον οι συναλλαγές μας γίνονται πιο εύκολα από ποτέ, χωρίς χρέωση, από όλους σε όλους, άμεσα. Αυτό ήταν το κύριο μήνυμα της διάσκεψης τύπου της εταιρείας JCC αφού μας έδειξε πως μας προσφέρεται πλέον ένας νέος κόσμος συναλλαγών. Η κοινωνία χωρίς μετρητά είναι ο τρόπος του μέλλοντος και αυτόν τον τρόπο φέρνει κοντά μας η νέα εφαρμογή Settle. Με μια μόνο εγκατάσταση μπαίνουμε στον κόσμο της ασφαλούς κινητής πληρωμής. Πρόκειται για εφαρμογή πληρωμών της Νορβηγικής εταιρείας Auka, πρωτοπόρο στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών στη Σκανδιναβία, η οποία επιδιώκει να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων και των επιχειρήσεων, επιτρέποντας τους να κάνουν άμεσες και εύκολες πληρωμές χωρίς μετρητά και ταυτόχρονα να έχουν τον πλήρη έλεγχο των συναλλαγών τους.

Τώρα, όλοι μπορούν πραγματικά να συνδεθούν, ανεξαρτήτως τράπεζας, παρόχου τηλεπικοινωνιών ή κινητής συσκευής δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο αριθμός τηλεφώνου του ατόμου που θέλεις να στείλεις τα χρήματα και είναι τόσο ασφαλές όσο μια τραπεζική συναλλαγή, μόνο γρηγορότερο - τόσο γρήγορο όσο να στέλνεις ένα μήνυμα.

Ένας εντελώς νέος και καινοτόμος τρόπος να μοιράζεσαι τον λογαριασμό ή ακόμα και να αποστείλεις χρήματα σε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Με το Settle θα μπορείς μεταξύ άλλων να στείλεις και να λάβεις χρήματα από οποιονδήποτε, να μοιραστείς τα έξοδα μεταξύ συναδέλφων ή φίλων, να έχεις άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σου, ακόμα και να κάνεις τις online αγορές σου ακόμα πιο εύκολα.
Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας αριθμός τηλεφώνου και αυτό σίγουρα δεν τελειώνει εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.settle.eu/cy/

Το Settle app φέρνει στην Κύπρο η JCC Payment Systems σε συνεργασία με την Auka.
Διαθέσιμο δωρεάν σε Apple Store και Play Store.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top