LIKE ONLINE

Οργή στο διαδίκτυο - Πέταξαν γουρούνι από ελικόπτερο μέσα σε πισίνα – VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οργή στο διαδίκτυο - Πέταξαν γουρούνι από ελικόπτερο μέσα σε πισίνα – VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μία αποτρόπαια φάρσα, έλαβε χώρα σε πολυτελής κατοικία, εκατομμυριούχου επιχειρηματία στην Ουρουγουάη, όπου οι κακόγουστοι φαρσέρ πέταξαν ένα γουρούνι από ένα ελικόπτερο, μέσα στην πισίνα του επιχειρηματία.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας Φεντερικο Αλβαρες Καστίγιο ανάφερε πως έπεσε θύμα ενός «άρρωστου αστείου».

Ο διαζευγμένος 60χρονος Φεντερίκο, ο οποίος ίδρυση τον οίκο μόδας «Ετικουέτα Νέγκρα» εξέφρασε την οργή του, αφού οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης τον κατηγόρησαν ότι οργάνωσε το κόλπο για δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram: «Όσον αφορά το βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, θέλω να απορρίψω αυτή την πράξη βανδαλισμού την οποία η οικογένειά μου και εγώ είχαμε πέσει θύμα και να διευκρινίσουμε ότι όταν συνέβη το περιστατικό βρισκόμασταν στο σπίτι μας και ακούσαμε δυνατό θόρυβο στον κήπο.

«Όταν βγήκαμε για να δούμε τι ήταν, είδαμε μια  αηδιαστική εικόνα που μας προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση ως ένα πολύ άρρωστο αστείο.

«Για τον λόγο αυτό, απορρίπτουμε αυτούς τους τύπους ενεργειών και θα προσπαθήσουμε να διευκρινίσουμε τι συνέβη το συντομότερο δυνατόν».

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «DaillyMail», το ζώο εικάζεται πως ήταν ήδη νεκρό πριν το σπρώξουν από την καμπίνα του ελικόπτερου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top