LIKE ONLINE

ΗΠΑ: Βρέθηκε το κορμί του στον καταψύκτη μια δεκαετία μετά

ΗΠΑ: Βρέθηκε το κορμί του στον καταψύκτη μια δεκαετία μετά

Ο θάνατος της 75χρονης Jeanne Souron-Mathers, ήταν η αιτία για να βρεθεί το άψυχο σώμα του συζύγου της στον καταψύκτη, ο οποίος πιθανολογείται πως πέθανε μια δεκαετία νωρίτερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, πήγε στο σπίτι της 75χρονης για να την ψάξει, αφού καταγγέλθηκε πως έχει δύο εβδομάδες να δώσει σημεία ζωής.

Όταν η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι και βρήκε την 75χρονη νεκρή, διαπίστωσε πως στο σπίτι υπήρχε ακόμα ένα πτώμα.  

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έφερε τραύματα στο σώμα της και μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία θανάτου της ούτε το πότε ακριβώς πέθανε. Όσο αφορά το πτώμα στο ψυγείο, η Αστυνομία βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο μυστήριο.

Ο άντρας που βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη μετά από μια δεκαετία είχε γράψει σημείωμα πως δεν τον δολοφόνησε η γυναίκα του.

Ο Paul Mathers, που υπολογίζεται πως πέθανε πριν από τουλάχιστον μια δεκαετία, έφερε πάνω του ένα σημείωμα, με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2008, που έγραφε πως η Jeanne δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό του. Το σημείωμα έφερε μάλιστα και σφραγίδα συμβολαιογράφου, που εξήγησε στις αρχές πως είχε όντως σφραγίσει το σημείωμα αλλά δεν διάβασε ποτέ.

Η αιτία θανάτου του άντρα παραμένει μυστήριο, αν και οι αστυνομικοί ανέφεραν πως νοσούσε από θανατηφόρο ασθένεια σε τελικό στάδιο. Σχετικά με το πότε πέθανε εκτιμάται πως ήταν μεταξύ 4 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου 2009, σε ηλικία 58 ετών. 

Οι αρχές εκτιμούν πως η 75χρονη έκρυψε τον θάνατο του συζύγου της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει συντάξεις και επιδόματα που του αναλογούσαν. Η πλεκτάνη που φέρεται να έστησε το ζεύγος, υπολογίζεται πως κόστισε στο αμερικανικό κράτος περίπου 177.000 δολάρια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top