ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
«Να αρχίσει δυνατά τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. Η ομάδα μας υποδέχεται αύριο την ΑΕΚ και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί.
«Στη δεύτερη φάση έμειναν οι καλύτερες ομάδες έτσι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να αρχίσουμε με νίκη τη δεύτερη φάση και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τον τίτλο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε πλέον πιο δυνατοί και είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε τον στόχο μας».
Το παιχνίδι απέναντι στους Λαρνακείς θα διεξαχθεί το Σάββατο (25/01) στο Κοινοτικό Στάδιο της Πύλας και θα αρχίσει στις 12:00″.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις