Γένσεν: «Δεν είμαι εδώ για διακοπές…»

Γένσεν: «Δεν είμαι εδώ για διακοπές…»

Ο Μάικ Γένσεν με το πέρας του νικηφόρου αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα μίλησε στη Cytavision.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα λεπτά και μετά πιέσαμε και τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Σκοτώσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Λευκωσία και ΑΠΟΕΛ: «Θαυμάσιες… Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ καλές εγκαταστάσεις και ωραίους ανθρώπους. Το απολαμβάνω που είμαι εδώ. Φυσικά δεν είμαι εδώ για διακοπές, πρέπει να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει».

Για το γεγονός ότι υπάρχει πίεση στο ΑΠΟΕΛ και πως οι φίλοι του περιμένουν πολλά από αυτόν και πολλές ασίστ: «Θα προσπαθήσω φυσικά… Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα υπάρχει πίεση. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τους οπαδούς και την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE