Γένσεν: «Δεν είμαι εδώ για διακοπές…»

Γένσεν: «Δεν είμαι εδώ για διακοπές…»

Ο Μάικ Γένσεν με το πέρας του νικηφόρου αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα μίλησε στη Cytavision.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα λεπτά και μετά πιέσαμε και τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Σκοτώσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Λευκωσία και ΑΠΟΕΛ: «Θαυμάσιες… Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ καλές εγκαταστάσεις και ωραίους ανθρώπους. Το απολαμβάνω που είμαι εδώ. Φυσικά δεν είμαι εδώ για διακοπές, πρέπει να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει».

Για το γεγονός ότι υπάρχει πίεση στο ΑΠΟΕΛ και πως οι φίλοι του περιμένουν πολλά από αυτόν και πολλές ασίστ: «Θα προσπαθήσω φυσικά… Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα υπάρχει πίεση. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τους οπαδούς και την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE