ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γένσεν: «Δεν είμαι εδώ για διακοπές…»

Γένσεν: «Δεν είμαι εδώ για διακοπές…»

Ο Μάικ Γένσεν με το πέρας του νικηφόρου αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα μίλησε στη Cytavision.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Ξεκινήσαμε καλά τα πρώτα λεπτά και μετά πιέσαμε και τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Σκοτώσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Λευκωσία και ΑΠΟΕΛ: «Θαυμάσιες… Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ καλές εγκαταστάσεις και ωραίους ανθρώπους. Το απολαμβάνω που είμαι εδώ. Φυσικά δεν είμαι εδώ για διακοπές, πρέπει να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει».

Για το γεγονός ότι υπάρχει πίεση στο ΑΠΟΕΛ και πως οι φίλοι του περιμένουν πολλά από αυτόν και πολλές ασίστ: «Θα προσπαθήσω φυσικά… Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πάντα υπάρχει πίεση. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για τους οπαδούς και την ομάδα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top