ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Είναι από τα στοιχεία…» – Τι είπε για Τάμαρι και ενίσχυση

Πετεβίνος: «Είναι από τα στοιχεία…» – Τι είπε για Τάμαρι και ενίσχυση

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Δόξας Κατωκοπιάς μίλησε στη Cytavision.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αρχικό σχόλιο: «Ξεκινήσαμε με καλή διάθεση και ενέργεια στο α’ μέρος. Απειλήσαμε με άλλες ευκαιρίες πριν το πρώτο γκολ. Πετύχαμε άλλα δύο και κάναμε το έργο μας πιο εύκολο. Στο δεύτερο 45λεπτο νομίζω ότι περισσότερο κάναμε συντήρηση, δεν ήμασταν με τόση διάθεση και ενέργεια όπως στο πρώτο. Αλλά αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε τώρα είναι το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι ένας τελικός για εμάς. Και ο Τόμας και όλοι οι παίκτες γνωρίζουν ότι αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βελτιώνονται. Βλέπουμε αρκετή διάθεση, ένταση και ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο. Είναι από τα στοιχεία που παίζουν καθοριστικό ρόλο για να έρθει το αποτέλεσμα».

Για τον Τάμαρι: «Είχε ενόχληση στον δικέφαλο θα περάσει αύριο από εξετάσεις για να δούμε τι συμβαίνει».

Για τα μεταγραφικά: «Αν βρούμε τον παίκτη που θα πείσει τον προπονητή θα τον αποκτήσουμε. Αλλιώς δεν θα προχωρήσουμε σε άλλη μεταγραφή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top