Έτσι αποχώρησε ο τραυματίας Τάμαρι – Στην… αναμονή

Έτσι αποχώρησε ο τραυματίας Τάμαρι – Στην… αναμονή

Ανησυχία υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ, με το πέρας του νικηφόρου αγώνα επί της Δόξας Κατωκοπιάς, για το πως έχει η κατάσταση του Ιορδανού επιθετικού, Μούσα Αλ Τάμαρι.

Ο παίκτης έφυγε από το Μακάρειο Στάδιο, μετά το παιχνίδι, μην μπορώντας να πατήσει το πόδι του καλά, κουτσαίνοντας…

Οι ιατρικές εξετάσεις που θα περάσει ο παίκτης τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσουν εάν θα προλάβει την αναμέτρηση ρεβάνς με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE