Αποκάλυψη για Χριστοφή – Κινείται νομικά: «Δεν το σεβάστηκε και θα μας κινήσει αγωγή» – Τι ζήτησε από την Ομόνοια

Αποκάλυψη για Χριστοφή – Κινείται νομικά: «Δεν το σεβάστηκε και θα μας κινήσει αγωγή» – Τι ζήτησε από την Ομόνοια

Μετά από σχετική ερώτηση, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, αναφέρθηκε και στο θέμα Δημήτρη Χριστοφή.

Τι είπε: 

Για τον Χριστοφή: «Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ομόνοια. Βγήκε απόφαση ότι δεν μπορεί να μας βοηθήσει και είναι ελεύθερος να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει να πάει σε Κύπρο και εξωτερικό. Δεν το σεβάστηκε αυτό και μετά μας έστειλε μήνυμα μετά τις δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου, ότι θα μας κινήσει αγωγή».

**Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής θα κινηθεί νομικά για να πάρει ένα χαρτί ούτως ώστε να μπορέσει να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα και να είναι κατοχυρωμένος νομικά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.