ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Της ΕΚΟ το καλύτερο Εκθεσιακό Περίπτερο στο 16ο «Boyz Stuff Show»

Της ΕΚΟ το καλύτερο Εκθεσιακό Περίπτερο  στο 16ο «Boyz Stuff Show»

Οι διοργανωτές του «Βoyz Stuff Show», της μεγαλύτερης έκθεσης που διοργανώνεται στην Κύπρο και αφορά κυρίως τον μηχανοκίνητο κλάδο, βράβευσαν την ΕΚΟ Κύπρου ως την εταιρεία που συμμετείχε με το καλύτερο εκθεσιακό περίπτερο. 

 


Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή την Δευτέρα 20/01 στα γραφεία της Digital Tree. Το βραβείο απένειμε ο Γενικός Διευθυντής της διοργανώτριας εταιρείας, STS Events, κ. Στέλιος Κυθρεώτης στον κ. Γιώργο Γρηγορά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΚΟ Κύπρου, ο οποίος σε δηλώσεις του επεσήμανε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για το γεγονός ότι περίπτερο της ΕΚΟ Κύπρου κατάφερε να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα στηρίζουμε πάντα τον μηχανοκίνητο κλάδο, μέσα από τα τεχνολογικά προηγμένα καύσιμα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε προς το καταναλωτικό κοινό.».


H EKO Κύπρου κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 130 εκθέτες με ένα εντυπωσιακό περίπτερο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η καινοτομία και η ποιότητα είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία της.


Το υπερσύχρονο περίπτερο της ΕΚΟ στην έκθεση «Boyz Stuff Show», που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, προσέλκυσε περισσότερους από 15 χιλιάδες επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλη τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων, ειδικότερα των διαφοροποιημένων προϊόντων ΕΚΟ Racing 100 και Diesel Avio Double Filtered, όπως επίσης και για την πλήρη σειρά των κορυφαίων λιπαντικών προϊόντων ΕΚΟ.


Επιπλέον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό παιχνίδι F1, αλλά και να συμμετάσχουν στην κλήρωση για καύσιμα συνολικής αξίας €1,800.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top